Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert - Gentofte Gospel Choir

Søndag d. 8. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Hartmannsvej 46, 2920 Charlottenlund
100

Gentofte Gospel Choir inviterer til magisk julekoncert søndag den 8. december kl. 16 i Messiaskirken. Køb billetter á 100,- kr (+gebyr) på Billetto.dk Evt. resterende billetter sælges i døren.

Koret, der består af mere end 100 sangere vil synge både klassiske danske julesange, engelske julesange og anden dejlig musik, som passer til julen. Så kom og hør koret synge uddrag fra Händels Messias, Glade Jul, Dejlig er Jorden og meget andet. Der bliver også noget for børnene, bl.a. når koret synger “Når du ser et stjerneskud.”

Chefdirigent Claus Christensen udtaler i en pressemeddelelse: “Alt bliver tilsat gospel og magisk julestøv.

Der bliver også mulighed for at synge med på både kendte og mere ukendte sange. Temaet for koncerten er Winter Wonder Land.” Og Claus fortsætter: Julen er også en ensom tid for nogen, så vi inviterer til en koncert, hvor vi er sammen, ung som gammel, i fælles sang og samklang, krydret med lidt julefred og gospel musik”.

Koret ledes med kyndig og sprællevende hånd af allerede nævnte chefdirigent Claus Christensen, bistået af meddirigent Sara Broberg Jönsson og pianist Mikael Nordmark, som bl.a. er kendt fra X-Factor. Ved koncerten medvirker også Björn Jönsson på sin dejlige bløde trommer.

Vi glæder os til at se alle og komme i rigtig julestemning i Messiaskirken, Hartmannsvej 46, Charlottenlund, søndag den 8. december kl. 16. Dørene åbnes kl. 15:30.

Ophavsret: